خدمات
Resume tips

 


- تاریخ ها را دقیق ذکر کنید. یکی از نکات مهم در رزومه سندیت آن است. بنابراین تا حد ممکن سعی کنید تاریخ ها، آدرس ها و سایر مراجع را با دقت و کامل وارد کنید.

به هیچ وجه نباید حاوی اشتباهات چاپی و غلط های املایی باشد. وجود یکی دو غلط املایی در رزومه ارزش و تأثیرگذاری آنرا به شدت کاهش میدهد. این نشان دهنده بی دقتی و بی نظمی نویسنده آن است و تأثیر بسیار بدی روی کارفرما میگذارد.

- بعد از حاضر کردن نسخه اولیه رزومه آن را خوب بررسی کنید. رزومه را چندین بار مرور کنید و آنرا به دوستان و آشنایان خود بدهید تا در مورد آن نظر دهند. در هر مورد تغییرات لازم را اعمال کنید و دوباره آنرا مرور کنید تا از هر حیث بدون ایراد و مشکل باشد.

- ظاهر رزومه کاغذی باید منظم و تأثیرگذار باشد. حتماُ آنرا پرینت کنید (حتی الامکان با کیفیت لیزری) و در صفحه آرایی و انتخاب فونت های مناسب دقت کنید تا ظاهری پسندیده و زیبا داشته باشد. سعی کنید از نسخه اصل استفاده کنید نه فتوکپی.


- همانطور که در بالا گفته شد رزومه باید در اولین نگاه کاملاً جذاب و مرتب باشد. به یاد داشته باشید که رزومه جنبهای تبلیغاتی دارد.

- فارغ التحصیلان تازه کار و کسانی که تجربه کاری زیادی ندارند باید سعی کنند تا بخش تجربیات کاری رزومه را خالی نگذارند. در آن میتوانند کارآموزی، پروژههای کلاسی و تجربیات و مطالعات شخصی و امثال آنها را نیز ذکر کنند.

- هدف شغلی را با ذکر یک منسب مشخص همراه کنید و یا بالکل از آن بگذرید. اگر میخواهید بخشی برای بیان اهداف شغلی در رزومه خود داشته باشید، آن را با ذکر منسب مشخصی همراه کنید.

زیرا هدف از این بخش ایجاد رابطه بین توانایی های شما و موقعیت معین کاری است. عباراتی مثل به دست آوردن یک موقعیت کاری خوب و متناسب با تحصیلات و توانایی های من به هیچ وجه کمکی نمیکند (چه موقعیتی؟ چه منسبی؟).

- در بیان سوابق کاری سعی کنید نتیجه فعالیت شغلی خود را در هر مورد توضیح دهید. به نکاتی اشاره کنید که مشخصاً نتیجه حضور شما در جریان کار بوده (مثلاً با ارایه روشهای جدید هزینههای شرکت را تا 10% کاهش داده ام)

- دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان: بهتر است تحصیلات خود را در ابتدای بیاورید.
- بر نقاط قوت خود تأکید کنید و نقاط ضعف را تا حد ممکن کمرنگ کنید.

- اولین خط هر پاراگراف یا بخش بیش از سایر قسمت ها خوانده می شود. بنابرین مهمترین جملات خود را در ابتدا بیاورید.

دوشنبه سیزدهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
انتخاب مناسب شغل


اگر انتخاب‌ شغل دقیق و متناسب با مهارت و دانش هر کس انجام شد، قطعا مسیر دست‌یابی به آن نیز فرآهم می‌شود.

از این منظر و مصاحبه‌های شغلی به منظور شناسایی، ارزیابی و جایگزینی منابع انسانی متبحر اجرا می‌شوند. در واقع آزمون‌های کتبی، شفاهی و عملی مصاحبه نیز میدانی برای نمایش توانمندی‌های کارجویان هستند. بنابراین با آمادگی، اطلاعات کافی و مطالعه نکات ضروری، احتمال موفقیت‌تان را افزایش دهید.

 

کارنامک

کارنامک یا به نوشته‌ ای گفته می‌شود که پیشینه تحصیلی ، مهارتی و شغلی و برخی جزئیات زندگی یک شخص در آن درج می ‌شود تا شرکت ها و کارفرما ها بتوانند با مطالعهٔ ان در مورد استخدام یک شخص تصمیم بگیرند.

برای موفقیت در کاریابی ، معمولاً تهیه  یک رزومه مناسب اهمیت زیادی دارد.

درستی نوشتاری و بی‌غلط بودن رزومه نیز از مسائل مهم تهیه یک رزومه دانسته می‌ شود.

بخش‌ها و عناصر رزومه

  • بخش معرفی شخصی:

شامل موارد: نام و نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد، وضعیت تاهل، نشانی، شماره پست الکترونیکی.

  • بخش پیشینهٔ تحصیلی:

ذکر دوره‌های تحصیلی گذرانده، به ترتیب از قدیم تا امروز.

دوره‌های آموزشی و سمینارهایی که در آن شرکت کرده ‌اید نیز می‌تواند در این بخش ذکر شود.

  • بخش مهارت‌ها:

ذکر مهارت‌های گوناگون از جمله تسلط داشتن یا آشنایی با زبان‌های گوناگون، برنامه های رایانه ای و غیره.

  • بخش متفرقه:

شامل توضیح مهارت‌ های شخصیتی و علاقه‌مندی‌ های شخصی.

دوشنبه سیزدهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
نکاتی مهم در رزومه


 

مطئمن شوید که آدرس و شماره تلفن تماس خود را در قید کرده اید

حتماً باید آدرسی که جواب نامه شما می بایست به آن بازگردد را ذکر کنید .که این آدرس می تواند شامل کد پستی، شهر، تلفن و آدرس محل سکونت باشد

حالت رسمی و اداری به نامه بدهید تا خود را حرفه ای جلوه دهید

در این صورت نامه شما برای طرح مصاحبه نزدیک شده در واقع ارزش نامه هنگامی آشکار می شود که برای مصاحبه دعوت شوید.

 

من“  را کم ارزش جلوه دهید و به “شما“ اهیمت بدهید

سعی کنید عباراتی مانند “من انتظار دارم“ را به “شما می خواهید“ تبدیل کنید . در واقع “ شما می خواهید“ مربوط به خواسته های کارفرما می باشد و باید مشخص شود که شما چه کاری می توانید برای شرکت کارفرما انجام دهید . در واقع هر چه بیشتر به خواسته های کارفرما بها دهید، میل انجام مصاحبه با شما افزایش می یابد

 

 مطالب را با اطمینان بیان کنید اما خود نمایی نکنید

تمامی ملزومات انجام کار را شرح دهید. سعی کنید مسیری برای ارتباط مناسب بین توانایی ها و قابلیتهای خود و نیازهای کارفرما پیدا کنید. تاکید کنید که می توانید خود را با شرایط کاری وفق دهید ،چرا که این امر برای کارفرمایان بسیار مهم است

 

مطمئن شوید که کارفرما شما را با بینش منحصر به فرد مربوط به شما می خواند

موضوع اصلی تمامی موارد قابل ذکر در نامه را تجربه، توانایی، قدرت, هنر و نیروی کاری خود قرار دهید و نیز شرح دهید که چگونه این موارد در خدمت شرکت قرار می گیرد و در این هنگام سعی کنید از کلمات و جملاتی استفاده کنید که به گرمی حالات شما را بیان کند.

يکشنبه دوازدهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
اشتباهات رایج در رزومه


آوردن اطلاعات شخصی یا بی‌فایده:  اضافه کردن اطلاعات شخصی مثل تاریخ تولد، وضعیت تأهل، قد و وزن و یا اطلاعاتی مثل علایق و سرگرمی ها معمول نیست و توصیه نمی‌شود.

 البته موارد استثنایی هم وجود دارد که چنین اطلاعاتی مورد نیاز کارفرماست و در انتخاب او می ‌تواند مؤثر باشد.

رزومه بدون کلمات کلیدی: اگر خود را برای استفاده الکترونیکی (در شبکه‌های کاریابی) می‌نویسید، باید حتماً در متن رزومه از کلمات کلیدی و متداول تخصص خود استفاده کنید.

زیرا کارفرمایان معمولاً با کمک این کلمات کلیدی رزومه‌های مطلوب خود را جستجو می‌کنند. هر چه کلمات کلیدی موجود در رزومه شما مناسبتر و جامع‌تر باشد، احتمال دیده شدن آن توسط کارفرمایان نیز بیشتر خواهد بود.

غلط های املایی : وجود حتی یک غلط املایی در رزومه می ‌تواند آن را به سطل آشغال بفرستد!

 رزومه خود را بارها و بارها مرور کنید و حتی آنرا به چند نفر دیگر بدهید تا بررسی کنند.

رزومه شما منعکس‌کننده شخصیت شماست بی‌نظمی و بی دقتی در آن به هیچ وجه جایز نیست.

در نامه خود نشان دهید که اطلاعاتی از سازمان یا شرکت مربوطه دارید.

 

به این ترتیب می توانید نشان دهید که درباره ایشان تحقیق کرده اید و همینطور بدون اطلاع شماره تلفن شرکت فوق را نگرفته اید.

شما می دانید که در شرکت مزبور چه کسانی هستند و چه می کنند و به همین دلایل انتخابشان می کنید.

 

 

از عبارات و جملاتی استفاده کنید که برای کارفرما قابل شناخت و معنی دار باشد.

 

 و شخصی خود را تا جایی که ممکن است مرتب و معنی دار جلوه دهید.

سعی کنید آن را طبقه بندی شده عرضه کنید.

وارد کلمات و اطلاعات تخصصی و حرفه ای خود که به شغل مورد نظر مربوط نیستند، نشوید.

جمعه دهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
نگارش یک رزومه کامل


روی نیازهای کارفرما تأکید کنید نه نیازهای خودتان .

کسی که شما را بررسی خواهد کرد معمولاً خود نیز از نزدیک با شغل مربوطه در ارتباط است و صحت انجام کار برای وی از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابراین باید در نوشتن رزومه خود توانایی های خود را به خوبی نشان دهید. از خود بپرسید که یک داوطلب خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ چه توانایی های ویژه ای وی را در بین سایر داوطلبان متمایز می کند؟ کارفرما حقیقتاً چه نیازی دارد؟ این مرحله از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اگر نتوانید به نیازهای آنان پاسخ دهید، از رزومه خود جوابی نخواهید گرفت.

سعی کنید تا خود را جای کارفرما قرار دهید تا بتوانید دید بهتری پیدا کنید. این دید در تمام مراحل نوشتن رزومه کارگشای شما خواهد بود.

ابتدا برنامه ریزی کنید. روی موضوع خوب تمرکز کنید.

ببینید کارفرما چه می خواهد و شما چه چیزی برای ارایه به وی در دست دارید. پاسخ سؤالهای مطرح شده در قسمت قبل را روی کاغذی یادداشت کنید.

سپس به ترتیب اهمیت به آنها پاسخ دهید. سعی کنید هر آنچه را که به نوعی در مطرح کردن شما به عنوان کاندیدای مطرح مؤثر است لحاظ کنید.

مسأله اصلی این است که بتوانید با فکری باز بین آنچه کارفرما می خواهد و آنچه که تا کنون انجام داده اید ارتباطی مناسب برقرار کنید.

لزومی ندارد که خود را به مباحث شغلی محدود کنید. از هر نکته ای در زندگیتان که می تواند برای کارفرما جالب توجه باشد، استفاده کنید

این یادداشت ها هسته اولیه شما خواهد بود.

جمعه دهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
قسمت های اصلی رزومه



مهم ترین عامل تصاحب شغل مناسب می باشد.

در واقع اولین گام برای استخدام در شغل مورد نظر، نوشتن رزومه هنرمندانه و حرفه ای می باشد. اگر چه اندکی از مردم می دانند چگونه با استفاده از خلاصه تجربیات کاری و تخصص های تحصیلی خود یک رزومه مناسب تهیه کنند، اما در عوض عده ای نیز نمی توانند بدرستی کارهایی را که می خواهند و یا می توانند برای کارفرما انجام دهند تشریح کنند .

و یا بعضا طلاعات خارج از موضوع عرضه می کنند.

قسمت های اصلی

اطلاعات شخصی

سوابق تحصیلی

تجارب شغلی

مهارت ها

زبان اهداف شغلی خارجه

قسمتهای دیگر شامل:

جوایز و تشویق ها در

عضویت در انجمن ها و گروه های حرفه ای

انتشارات

علایق جنبی

جمعه دهم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
رزومه و کارفرمایان


رزومه معرفی نامه ای شامل خلاصه ای از تجربیات کاری، سوابق تحصیلی و مهارت های فرد جویای کار است.

این معرفی نامه میتواند بصورت تایپ شده در حداکثر یک یا دو صفحه در قالب اوراق چاپ شده و یا نسخه الکترونیکی (غالباً فایلهای doc , pdf) از سوی کارجو به کارفرما ارائه گردد. در برخی کشور های اروپایی و آسیایی به رزومه عنوان سی وی (CV) که مخففی از عبارت Curriculum Vitae است نیز اطلاق می گردد.

با گسترش روزافزون بازار کار در زمینه های گوناگون و نیز افزایش شمار متقاضیان مشاغل مختلف، نویسی به غیر از یک ضرورت به یک فن و مهارت در کاریابی تبدیل گشته است و ارائه درست و هوشمندانه آن توسط کارجو می تواند وجه تمایزات بارزی را در عرصه رقابت کاریابی بین وی و سایر رقبایش ایجاد نماید.

از طرفی کارفرمایان مایلند تا قبل از مصاحبه تلفنی و یا حضوری با متقاضیان، ضمن صرفه جویی در وقت خود کارجویان را از روی تجربیات و توانائی هایشان گروه بندی یا اصطلاحاً غربال کنند. این کار به آنها این امکان را می دهد که با رتبه بندی رزومه های وارده، افراد مورد نیاز خود را که دارای انگیزه و توانایی کافی هستند به مصاحبه دعوت و نهایتاً بهترین ها را استخدام نمایند.

بررسی رزومه متقاضیان شغل ضمن ایجاد صرفه جویی در وقت کارفرمایان در مرحله گزینش باعث می شود تا معیارهای سنجشی آنها بشکل مؤثرتری انجام پذیرفته و از پرداختن به تماسها و مصاحبات غیر مرتبط با موضوع کار اجتناب گردد.

اگر بعنوان کارجو بدنبال کار هستید هوشیار باشید که ارائه رزومه فرصت مناسبی است برای عرضه و تبلیغ توانایی و مهارت های شما به کارفرما. هدف نهایی رزومه اینست که ملاقات با کارفرما را برایتان تضمین نموده و در نهایت شما را به سوی میز مصاحبه هدایت نماید.

به یاد داشته باشید که شما نماینده و معرف شما نزد کارفرمایی است که هنوز شما را ندیده و نمی شناسد. پس نحوه طراحی آن به گونه ای که معرف قابلیت ها و شایستگی های شما باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به یاد داشته باشید که همیشه و در هر ارتباطی اولین برخورد نقش کلیدی و مؤثری در ادامه و بقاء رابطه ایفاء می نماید و رزومه شما اولین برخورد شما (هر چند غیر حضوری) با کارفرما بوده که نمایانگر شناخت یا تعبیر وی از قابلیتهای شما خواهد بود. لذا دقت داشته باشید که نوع انتخاب کلمات و ساختار جمله بندی شما در ذهن کارفرما می تواند بیانگر سطح دانش، تحصیلات و تجربیات اجتماعی شما باشد. رزومه تان باید شما را فردی مشتاق و همچنین تجربیات کاریتان را مرتبط و جذاب نشان دهد.

چهارشنبه هشتم 11 1393
(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
ازتاریخ 1396/03/22 تا تاریخ 1396/03/28 ازتاریخ 1395/12/15 تا تاریخ 1395/12/21 ازتاریخ 1395/12/8 تا تاریخ 1395/12/14 ازتاریخ 1395/12/1 تا تاریخ 1395/12/7 ازتاریخ 1395/11/22 تا تاریخ 1395/11/28 ازتاریخ 1395/11/15 تا تاریخ 1395/11/21 ازتاریخ 1395/11/8 تا تاریخ 1395/11/14 ازتاریخ 1395/11/1 تا تاریخ 1395/11/7 ازتاریخ 1395/10/22 تا تاریخ 1395/10/28 ازتاریخ 1395/10/15 تا تاریخ 1395/10/21 ازتاریخ 1395/10/8 تا تاریخ 1395/10/14 ازتاریخ 1395/10/1 تا تاریخ 1395/10/7 ازتاریخ 1395/09/22 تا تاریخ 1395/09/28 ازتاریخ 1395/09/15 تا تاریخ 1395/09/21 ازتاریخ 1395/09/8 تا تاریخ 1395/09/14 ازتاریخ 1395/09/1 تا تاریخ 1395/09/7 ازتاریخ 1395/08/22 تا تاریخ 1395/08/28 ازتاریخ 1395/08/15 تا تاریخ 1395/08/21 ازتاریخ 1395/08/8 تا تاریخ 1395/08/14 ازتاریخ 1395/08/1 تا تاریخ 1395/08/7 ازتاریخ 1395/07/1 تا تاریخ 1395/07/7 ازتاریخ 1395/06/22 تا تاریخ 1395/06/28 ازتاریخ 1395/06/15 تا تاریخ 1395/06/21 ازتاریخ 1395/06/8 تا تاریخ 1395/06/14 ازتاریخ 1395/06/1 تا تاریخ 1395/06/7 ازتاریخ 1395/05/22 تا تاریخ 1395/05/28 ازتاریخ 1395/05/15 تا تاریخ 1395/05/21 ازتاریخ 1395/05/8 تا تاریخ 1395/05/14 ازتاریخ 1395/05/1 تا تاریخ 1395/05/7 ازتاریخ 1395/04/22 تا تاریخ 1395/04/28 ازتاریخ 1395/04/15 تا تاریخ 1395/04/21 ازتاریخ 1395/04/8 تا تاریخ 1395/04/14 ازتاریخ 1395/04/1 تا تاریخ 1395/04/7 ازتاریخ 1395/03/22 تا تاریخ 1395/03/28 ازتاریخ 1395/03/15 تا تاریخ 1395/03/21 ازتاریخ 1395/03/8 تا تاریخ 1395/03/14 ازتاریخ 1395/03/1 تا تاریخ 1395/03/7 ازتاریخ 1395/02/22 تا تاریخ 1395/02/28 ازتاریخ 1395/02/15 تا تاریخ 1395/02/21 ازتاریخ 1395/02/1 تا تاریخ 1395/02/7 ازتاریخ 1395/01/22 تا تاریخ 1395/01/28 ازتاریخ 1395/01/15 تا تاریخ 1395/01/21 ازتاریخ 1395/01/8 تا تاریخ 1395/01/14 ازتاریخ 1394/12/15 تا تاریخ 1394/12/21 ازتاریخ 1394/12/8 تا تاریخ 1394/12/14 ازتاریخ 1394/12/1 تا تاریخ 1394/12/7 ازتاریخ 1394/11/22 تا تاریخ 1394/11/28 ازتاریخ 1394/11/15 تا تاریخ 1394/11/21 ازتاریخ 1394/11/8 تا تاریخ 1394/11/14 ازتاریخ 1394/11/1 تا تاریخ 1394/11/7 ازتاریخ 1394/10/22 تا تاریخ 1394/10/28 ازتاریخ 1394/10/15 تا تاریخ 1394/10/21 ازتاریخ 1394/10/8 تا تاریخ 1394/10/14 ازتاریخ 1394/09/22 تا تاریخ 1394/09/28 ازتاریخ 1394/09/15 تا تاریخ 1394/09/21 ازتاریخ 1394/09/8 تا تاریخ 1394/09/14 ازتاریخ 1394/09/1 تا تاریخ 1394/09/7 ازتاریخ 1394/08/15 تا تاریخ 1394/08/21 ازتاریخ 1394/08/8 تا تاریخ 1394/08/14 ازتاریخ 1394/08/1 تا تاریخ 1394/08/7 ازتاریخ 1394/07/22 تا تاریخ 1394/07/28 ازتاریخ 1394/07/15 تا تاریخ 1394/07/21 ازتاریخ 1394/07/8 تا تاریخ 1394/07/14 ازتاریخ 1394/07/1 تا تاریخ 1394/07/7 ازتاریخ 1394/06/22 تا تاریخ 1394/06/28 ازتاریخ 1394/06/15 تا تاریخ 1394/06/21 ازتاریخ 1394/06/8 تا تاریخ 1394/06/14 ازتاریخ 1394/06/1 تا تاریخ 1394/06/7 ازتاریخ 1394/05/22 تا تاریخ 1394/05/28 ازتاریخ 1394/05/15 تا تاریخ 1394/05/21 ازتاریخ 1394/05/8 تا تاریخ 1394/05/14 ازتاریخ 1394/05/1 تا تاریخ 1394/05/7 ازتاریخ 1394/04/15 تا تاریخ 1394/04/21 ازتاریخ 1394/04/8 تا تاریخ 1394/04/14 ازتاریخ 1394/04/1 تا تاریخ 1394/04/7 ازتاریخ 1394/03/22 تا تاریخ 1394/03/28 ازتاریخ 1394/03/15 تا تاریخ 1394/03/21 ازتاریخ 1394/03/8 تا تاریخ 1394/03/14 ازتاریخ 1394/03/1 تا تاریخ 1394/03/7 ازتاریخ 1394/02/22 تا تاریخ 1394/02/28 ازتاریخ 1394/02/15 تا تاریخ 1394/02/21 ازتاریخ 1394/02/8 تا تاریخ 1394/02/14 ازتاریخ 1394/02/1 تا تاریخ 1394/02/7 ازتاریخ 1394/01/22 تا تاریخ 1394/01/28 ازتاریخ 1394/01/15 تا تاریخ 1394/01/21 ازتاریخ 1394/01/8 تا تاریخ 1394/01/14 ازتاریخ 1393/11/8 تا تاریخ 1393/11/14 ازتاریخ 1393/11/1 تا تاریخ 1393/11/7 ازتاریخ 1393/10/22 تا تاریخ 1393/10/28 ازتاریخ 1393/10/1 تا تاریخ 1393/10/7 ازتاریخ 1393/09/22 تا تاریخ 1393/09/28 ازتاریخ 1393/09/15 تا تاریخ 1393/09/21 ازتاریخ 1393/08/1 تا تاریخ 1393/08/7
موضوعات
بدون موضوع (71)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 690677
تعداد نوشته ها : 71
تعداد نظرات : 3
X